ddemmett İle Harika Röpörtajımız!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Sizler için stardol'ün STARLARI ile röpörtajlar yapmaya devam ediyorum!!! STARLAR köşemizin bu hafta ki konuğu sevgili ddemmett oluyor! Sizler için ddemmett ile harika bir röpörtaj gerçekleştirdik. İşte o harika röpörtaj;


Merhaba ddemmett,

RockinCreyzi: Öncelikle tüm Stardoll Magazine Turkey ekibi ve okurları adına STARLAR köşemiz için röpörtaj teklifimizi kabul ettiğin için sana çok teşekkür ederim! 

ddemmett: Stardoll Magazine Turkey ekibine ve sizi takip eden bütün arkadaşlara benden selamlar.

RockinCreyzi: Neredeyse tüm röpörtajlarında stadoll'de ki başarılarının sebeplerini, bu günlere nasıl gelebildiğini vs. gibi soruları yanıtladığını biliyoruz smile Okurlarım adına, bu sorulardan sıkıldığını tahmin etmeme rağmen bir kez daha stardoll'de ki başarı hikayeni bizlere anlatırmısın acaba?

 ddemmett: Evet bugüne kadar benimle yapılan bütün röportajlarda bu tarz sorular soruldu. aynı sorulara cevap vermekten sıkıldım diyebilirim ayrıca çoğu kişinin de aynı tarz röportajları okumaktan sıkıldıgına eminim. stardolldaki güncel olaylara ilişkin sorular daha dikkat çeker bence . bana herkes bu kadar ünlü, başarılı nasıl oldun diyor ben de zaman diyorum. ünlü olmak için öne çıkmak için hiçbirşey yapmadım bugüne kadar. zaten şuan için stardolldaki en eski Türk hesaplarından biriyim bu da zaten benim artılarımdan biri. bu artı o kadar etkili ki ,benim ne ncg ne cg olmaya ne stardoll sayfaları açıp üye toplamaya ihtiyacım oldu. bugünlerde tasarımlar yaparak , binlerce üyelik klüpler oluşturarak ya da binlerce sd yükleyip yayın atarak öne çıkmak mümkün. bu da bir yoldur tabii ve bence hem zahmetli hem de zaman gerektiren şeyler ve bana şuan için pek de uygun değiller.


RockinCreyzi: Stardoll'de ki kural yoğunluğundan çoğu stardoll üyesi şikayetçi bildiğin gibi, stardoll'de gereksiz bulduğun kurallar nelerdir?

ddemmett: Stardollda biliyoruz ki çok kural var ama belli bir düzeni sağlamak için bunlar gerekli bence de. kurallar olduğu halde hergün hesaplar kapanıyor uyarılar alınıyor. şuan gereksiz olarak gördüğüm bir kural yok sanırım .bence stardollda düzgün bir şekilde zaman geçirirsek kurallar da bizim için sorun olmaz.unutmadan söylemem gerekir ki kuralların olması benim için hiç sorun değil ama kuralların eşit bir şekilde uygunanmaması benim için sorun.

RockinCreyzi: Miss Stardoll Worl çeyrek finali listesinde senin ismini göremeyen herkes çok şaşırdı ve hakkının yendiğini düşündüler, bu konuda sen neler söyleyeceksin?

 ddemmett: Stardollda vakit geçiren, hesabı olan herhangi bir kişiye mswde iddialı kişiler arasına kimler girer diye sorarsanız saydığı kişiler arasında mutlaka benim hesabımın adı geçecektir. ister beni sevsin ister sevmesin bunu söyler. durum böyle iken benim çeyrek finale bile kalamam çok garip ama 3 yıldır aynı şey oluyor alıştım artık ben. sadece beni destekleyen arkadaşlarım içi n üzülüyorum zamanlarını ayırıp bana oy verdiler ama olmadı. benim yanımda olan arkadaşlarıma burdan tekrar teşekkür ediyorum.

 
RockinCreyzi: Miss Stardoll Worl'de favorin ve listede olmaması gerektiğini düşündüğün kullanıcılar kimlerdir?

ddemmett: MSW semifinalistleri arasında şuan desteklediğim kimse yok çünkü çoğunu tanımıyorum bile. mert ve yasemin ecemnur önceden bildiğim kişiler başarılarından dolayı onları kutluyorum. ama benim için öne çıkan kimse yok. listede olmaması gereknleri söylersem konu çok uzar ama tek şunu söylemek istiyorum msw birincisi seçilen kişilerin tekrar seçilmesi bence yanlış en azından 1-2 sene sonra yarışmaya tekrar katılma hakı verilmeli. haksız rekabet oluyor onlar zaten ünlü ve iyi hesaplar hiçbirşey yapmadan hersene msw finalistleri arasına kalıyorlar ve bundan sonra da kalacaklar. yani gelecek seneki msw semifilanistlerinin 2si şimdiden belli bile hatta bu 3 bile olur bu sen de bir Türk hesabı 1. olursa. sadece 1 kere cg olma hakkı veren stardollun bu konuyla çeliştiğini düşünüyorum 

RockinCreyzi: Eda.Stardoll'ün CANLARRRRRR adlı kulübü hakkında ki görüşlerini ve bu kulüpte neler olacağına dair tahminlerini alabilirmiyim?

ddemmett: CANLARRRRRR klübüne geçen akşam baktım şuan için aktif bir klüp hatta bir konuya yorum bile yaptım. bence stardolldaki klüpler çok da işlevsel değiller. facebook twitter varken zaten öne çıkmaları mümkün değil. eskiden klüplerde tartışmlar yapardık arkadaşlarla hatta kavgalarımız bile olurdu. ama şuan için klüpler sadece üye sayısını arttırmak için yapılan yarışmalar için kullanılıyor.Eğer Eda klübünde eğlenceli konular açar ve bizimle konuşursa bu klüp diğerlerinden ayrılır. 

   
RockinCreyzi: Son olarak blogumuzda ki yeni etkinliğimiz olan STARLAR köşemiz hakkında söyleyeceklerin nelerdir?

ddemmett: Ben blogları daha çok seviyorum stardolla ilgili sayfaları hiç işlevsel bulmuyorum. stardolldan başka herşey oluyor o tür sayfalarda. takip ettiğim 3-4 blog var stardolla ilgili en son da sizin blogla tanıştım grin. işini ciddiye alan güzel bir blog. blogunuza STARLAR köşenizde en son hi_Iam_BeLLa! vardı sanırım bütün röportajı okudum çok güzeldi. bloğunuzdaki STARLAR KÖŞENİZE BENİ DE UYGUN GÖRDÜĞÜNÜZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. bundan sonraki starı çok merak ediyorum grin bence deeeniiii yi konuk edin onun söyleyecek çok şeyi oldugundan eminim ve bu köşeye en uygun hesaplardan biri.

Bütün sorulara uzun uzun cevap verdim daha da uzatabilirim aslında grin yok yok bukadarı yeter. herkese çok teşekkürler. unutmadan missesyour un soruları vardı bana. birinci soruya cevap veremeyeceğim ama İstanbulda oturmuyorum onu söyleyebilirim nedense herkes benim istanbulda yaşadığımı sanıyor. ikinci soruya gelirsek ben boğa burcuyum. fakat çok da önemsemem ben burç işini grin

Teşekkürler ddemmett Harika Bir Röpörtajdı!!!


Sevgilerle,

1 yorum:

Çok güzel oldum Demet abla elinize sağlık benim için güzl nir konuydu

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon