STARDOLL BY BARBIE TWITTER YARIŞMASI!

Merhaba sevgili stardoll ve Stardoll By Barbie tutkunları!

Selam Canlar...
Ben ve Sevgili arkadaşım Callie siz Stardoll By Barbie bebeği olan sıkı takipçilerimiz için  için harika bir yarışma tasarladık!
Callie'nin Amerika'ya yaptığı son ziyaretinde aldığı tam 6 parça Stardoll By Barbie outfit set'i bu yarışmada seçilen 6 kullanıcımıza hediye edeceğiz! Yeeeeyyyy!!!
Yapman gerekenler:
 
 STARDOLL BY BARBIE TWITTER YARIŞMASI!
  • Stardoll By Barbie bebeğinin kendi odanda harika bir pozunu fotografla! UNUTMA! resimde kesinlikle ama kesinlikle bir insan yüzü görüntülenmemeli ve resmin Stardoll One Stop kullanıcı kurallarına uygun olmalı!     
  •  Resmi Twitter'da tweetlerken  @StardollTurkish #TurkishBarbie olarak tag'la ve bebeğinin kutusunda yeralan hediye kartının arkasındaki referans numarasını bu taglamanın ALTINA yaz.
Örneğin:
Öykü Peksel bu yarışmaya katılacak olursa; bebeğinin resmini çekip daha sonra Twitter hesabından resmi mesaj kutucuğuna ekleyip mesaj kutusunun içine ÖNCE  @StardollTurkish #TurkishBarbie  yazıp enter'a basıp alt satıra geçerek oraya da bebeğinin kutusunun içindeki hediye kartının arkasında yeralan referans numarasını yazmalı.
 
 
Çektiğiniz fotoğrafı yukarıdaki gibi Twitter'dan yolladıktan sonra aranızdan seçeceğimiz en harika 6 şanslı resmin sahibi Sevgili Callie.Stardoll'un Amerikadan getyirdiği bu harika setlerden birine sahip olacak!
 
 
Bol şanslar Stardoll tutkunları...!
 

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon