Haftanın İN ve OUT Olan İsimleri!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

 Genç editörünüz yani ben sizler için stardoll'de ki gelişmeleri, kullanıcıları ve yaşanan olayları takip etmeye ve sizlere olan biteni bildirmeye devam ediyorum!


Bu haftanın İN ve OUT olan isimlerini merak ediyormusunuz?
Öyleyse sizleri daha fazla merak içerisinde bırakmayayım ve hemen haftanın İN ve OUT'larını açıklayayım :)
 




Türkiye'nin en sevilen genç yeteneklerin harika dizisi Gül Kurusu harika bölümleri ve birbirinden değerli oyuncu kadrosu ile tüm izleyicilerinden olumlu yorumlar alarak haftanın İN olan dizisi oluyor!

 
Stardoll Türkiye ekibi çok başarılı bir ekip bence, ahh birde yazım hataları olmasa süper olacak fakat olmayıncada olmuyor işte. Peki sizde bizlere gelen mesajların saatlerinde ki hataları fark ettiniz mi? Stardoll genel hatalarından ötürü bu hafta yine OUT oluyor malesef. Umalım ki bu hatalar en kısa sürede düzeltilsin...
 
 
 
ve Lady Gaga!!! Lady Gaga dünyanın gelmiş geçmiş en iddialı ismi bence! Ona kilolu diyenlere inat 'evet kilo aldım fakat erkek arkadaşım beni böyle beğeniyor' demişti twitter'dan. Ardından littlemonster.com aracılığı ile tamamen kusursuz fiziğinin ön planda olduğu görüntülerini paylaşarak hayranlarından binlerce olumlu yorum aldı! ve tabiiki de listemizde İN oldu! :)
 
 
 
Aynur Aydın, Ayrılıklar Mevsimi/Better & N'olur Gitme/Stay kliplerinin teaser görüntülerini paylaşarak tüm sevenleri tarafından birbirinden güzel ve özel yorumlar aldı ve klip teaser'ları ile İN oldu!!!
 
Stardoll İN ve OUT fikri bana aittir. (TIPKI STARBLOGDA MODA, MAGAZİN, MÜZİK vs. HABERLERİ PAYLAŞMAM VE DAHA FAZLASI GİBİ) Taklitçilerim hemen işe koyulup fikrimi çalacaktır. LÜTFEN taklitçilerimden sakının! :)
Sevgilerle,

1 yorum:

Yorum ve Görüşlerinizi Bekliyoruz! :)

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon