2012-2013 Sonbahar-Kış Modası


Sonbahar geliyor..!


2012-2013 sonbahar-kış modasında görünen o ki sıcak ve renkli bir kış geçireceğiz. 1960’lı yılların duvar kâğıtlarının harika dijital ve grafik baskılı desenlerini bu sezonda kıyafetlerin üstünde göreceğiz. Dijital ve grafik baskılı desenlerin yanında tel örgü desenleri de bu sezon vitrinlerde görmemiz mümkün. 


Bunların yanı sıra sıcacık bir kış geçirmemizi sağlayacak ovalleşerek gelen kalıplara sahip kolları olan geniş kesimli montlar bu sezonun trendleri arasında. 



Ayrıca uzun süredir etkisini yitirmiş olan bisiklet yakalı büyük kazaklar geçtiğimiz kış ünlülerin uzun etekleriyle kombinlemesiyle birlikte tekrar gündeme oturmuş bu sezonda gündemde ki yerini kollayacak gibi görünüyor.



 Bu sezon bir de zamanda ufak bir yolculuğa çıkıcağız bizlere barok dönemini anımsatan brokar kumaşından hazırlanan kıyafetler yine bu sezonun hitlerinden biri. Barok dönemi yolculuğumuz biter bitmez kendimizi 1950 yıllarında buluyoruz. 50’ler ruhunu anımsatan Ladylike (Ladylike stili eldiven, minik topuklar, çan etek, şapka ve şal detaylı mantolar gibi trend parçalardan oluşur) stilinde hanım hanımcık giyinenler bu sezonda öne çıkacaklar. Yine bu sezonun renklere bakacak olursak yazında sıkça kullandığımız beyazlar, deri detaylı siyahlar, metalik renkler özellikle de dore rengi bu sezon revaçta olacak ve son olarak bu sezon patlak verecek olan military ve kürk detayları, gündüz şıklığınızdan eksik etmemeniz gereken kadifeler konusunda dikkatli davranmanız sonbahar-kış sezonu içerisinde şık olmanızı sağlayacaktır.

                                   
yazı: 000pop
resimler: Butti'nin günlüğü

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon