RockinCreyzi ile Ünlü Köşesi!

Merhaba sevgili stardoll ve Aynur Aydın tutkunları!



Aynur Aydın; Almanya/Münih'te dünyaya geldi. çok küçük yaşlarda şarkı söylemeya başladı. İlk olarak 18 yaşında sahne şovlarına başladı. 2000 yılında, 'SÜRPRİZ' grubuna katıldı ve ilk albümlerini İstanbul'da çıkarttılar! Birkaç yılın ardından Aynur Aydın gruptan ayrıldı ve 2009 yılında solo albüm hazırlıkları için kolları sıvadı.



Aynur Aydın'ın ilk solo albümü için çalışmış olduğu dünyaca ünlü müzik adamları aynı zamanda; Britney Spears, Lady Gaga, Rihanna ve Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü müzisyenlerin ekipleriyle çalıştı! Albüm kayıtları ise dünyanın en büyük stüdyosu olarak bilinen Cosmos Studio'da gerçekleştirildi.



12 Çeşit La La - 12 Ways To La La

İlk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti. Klip çekimleri Stockholm'de ünlü yönetmen Robinovich yönetmenliğinde gerçekleştirildi.İkinci klibini "Measure Up" isimli şarkıya Türkçe versiyonu "Yanı Başıma" için çekti.Daha sonra Erdem Kınay'ın projesinde yer alıp "İşporta" isimli şarkıyı söyledi ve 2012 Haziran ayında bu şarkıya Şenol Korkmaz yönetmenliğinde klip çekti.


Ayrıca şuan da yazımı okuyorsa Aynur Aydın ile stardoll'de bir röpörtaj yapmak istediğimi eklemek istiyoreum!


Resimler: @aynurofficial

Haber@RockinCreyzi



http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon