Kerim'le Genç Yetenekler! - Go Girl

Merhaba sevgili stardoll ve Go Girl tutkunları!

Sizler için Türkiye'nin genç yetenekleri ile çok keyifli röpörtajlar hazırlamaya devam ediyorum! Şimdi, Go Gir Dergisinin köşe yazarlarından biri olan Nazlı Ünsal ile süper bir röpörtaj yaptık ve anında sizlerle paylaşıyorum!

Merhaba Nazlı!,

Merhaba !

Star Blog okurlarımız için röpörtaj isteğimizi geri çevirmediğin için teşekkür ederim!


Ben de çok teşekkür ediyorum bu keyifli röportaj için. Umuyorum Star Blog okurlarımız da bu röportajı okurken benim cevaplarkenki mutluluğumu hissederler.

-Go Girl dergisi ile tanışman nasıl ve hangi tarihte oldu?

Go Girl ile hangi tarihte tanıştığım çok net değil. Kendimi bildim bileli Go Girl dergisi okuyucusuyum. Fakat 2010 yazından beri Go Girl - Türkiye resmi facebook sayfasında yöneticiyim ve tam anlamıyla bir takipisiyim diyebilirim. O da uzun süreden sonra 2010'da dergiyi elime almış ve daha sonra internette dolaşırken facebook sayfasını bulmuş olmamla beraber gelişti.
-Go Girl dergisinde köşe yazarı olmak nasıl bir duygu?

Go Girl dergisi belli bir yaş aralığındaki bir çok genç kıza ulaşan bir dergi ve sadece Türkiye kaynaklı da değil. Böylesine büyük bir derginin Türkiye kolunda bir köşemin oluşu ve her ay dilediğimce yazıp bir çok GG Kızına buradan ulaşabilmek çok güzel tabi ki. Aynı zamanda çok severek okuduğum ve takip ettiğim bir dergi oluşu da ayrı bir güzellik katıyor buna. Nazlı'nın Köşesi'ni okuyanlar bilir , kendi yaş grubuma hitap eden bir yazı yazıyorum ve bu nedenle okuyan herkes kendinden bir parça bulabiliyor. Bu da ayrı bir güzellik katıyor.

-Stardoll tutkunları için senden bu yaza dair ufak moda tüyoları alabilirmiyim?

Bu yaz hem gözlemlediğim hem de duyup öğrendiğim bir kaç taktiği Stardoll tutkunlarıyla paylaşmayı çok isterim. Bu sıcaklarda mini şortlar gözdemiz olduğundan onlardan başlamak istiyorum. Üzerine düz renk bluzlerle kullanabileceğimiz çiçekli şortlar çok moda. Dolabımızda bir tane olmalı.
Yazın bir çok kızın olmazsa olmazı güneş gözlükleridir. Ama yüzümüze uygun olanını seçmek çok önemli , aman dikkat !
Hazır aksesuarlara girmişken devam edeyim öyleyse. Bilekliklerin ne kadar moda olduğunu söylememe gerek var mı ? Üst üste takılan rengarenk bileklikler çok havalı gözükebilir. Kolumuza bir tane de saat takmak hem zamanı iyi ayarlamak açısından hem de görüntüye artı bir hava katmak açısından çok işe yarayabilir. Her yazın olmazsa olmazı elbiseler bu sene desenli ve çoğunlukla bebe yaka olarak karşımıza çıktı. Hanım hanımcık gözükmeyi sevenler için altına giyebileceği uygun ayakkabı ve yine trendler arasındaki küçük renkli çantalarla süper bir kombin oluşturabilir. Ve son olarak yaz denince aklımıza geleeen : rengarenk ojeler ! İster kıyafetinle uyumlu olsun ister olmasın capcanlı renkli ojelerini sürmeden çıkma. Yalnız eline göre doğru rengi seçmek de çok önemli. Eğer beyaz tenliysen her rengin yakışacağına emin olabilirsin

-Buradan, okurlarımıza neler söylemek istersin?

Sanırım Star Blog okurlarına bir kaç öneri iyi olabilir :
 
Gençlik döneminde zaten çok makya j iyi değildir fakat küçük uygulamalar yaparız. Yazın bunları da bir kenara kaldırmak cildimizin bir süre dinlenip hava almasını sağlar. Zaten yazın makyaj yapmayı kim çok sever ki ?
 
Deniz , kum , havuz , güneş derken yazın saçlarımız çok yıpranır. Saç tipine uygun olan doğru tedaviyi uygulamak çok önemli.
 
Güneşe çıkarken hem güneş çarpmalarını engellemek için hem de bir aksesuar olarak şapka iyi olabilir , güneş kremleri de muhakkak kullanılmalı. 

Öğrenciler için yaz demek bol bol derssiz zaman geçirmek , istediğimizde yatıp kalmak demektir. Fakat yazın ortalarına geldiğimiz bu günlerde zamanımızı iyi değerlendirmeliyiz. Hem dinlenmeli hem de eğlenmeli ,hem de bir sonraki yıla bomba gibi başlamak için hazırlanmalıyız
 
Bol bol kitap okumak hem rahatlatır hem de eğiticidir. Ders çalışıyor hissi vermeden öğrenmek de cabası.

Keyifli röpörtaj için teşekkürler!

Umarım okurken hem bir çok şeyi öğrenip bir kenara not alır hem de eğlenirsiniz diyorum ! Çok teşekkürler Star Blog okurları ve Stardoll!

Nazlı'ya, Twitter: @nazliunsal , Facebook: Nazlı Ünsal aracılığı ile ulaşabilirsiniz!

Haber/Resimler; @RockinCreyzi
 

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon