Beyaz Çorap ve Parmak Arası Terlik!

Merhaba sevgili stardoll ve magazin tutkunları!

Petek Dinçöz'ün Çeşme'de çekilen fotoğrafları, hayranlarını şaşkına çevirdi. Moda faciallarıyla herkesi şaşırtan Dinçöz'ü beyaz çorapla parmak arası terlik giymiş gezerken görenler gözlerine inanamadı!



Geçen günlerde Miami'den aldığı kıyafetlerle Çeşme plajında boy gösteren Petek Dinçöz tatiline devam ediyor. Ayağında beyaz çorap ve parmak arası terlikle bikinili görüntülenen şarkıcı herkesi şaşırttı. Her zaman modayı yakından takip eden güzel şarkıcı, bu haliyle hayranlarını üzdü ve çok şaşırttı.



Geçen hafta aynı bikini ile plajda görüntülenen Dinçöz, o zaman da kışlık spor ayakkabılarıyla dikkat çekmişti. Dinçöz'ün giydiği Isabel Marant marka ayakkabı, 2011-2012 kış sezonunda çok popülerdi.



Petek Dinçöz son birkaç haftadır tuhaf hareketleri ile haber oluyor. Öyle ki Dinçöz bir çok basın organında Miami'den aldığı kıyafetlerini sergilediği için sonradan görmelikle suçlanmıştı. "Tek lüksüm Miami'den alışveriş yapmak" diyen Dinçöz, en son açıklamasında "Bu gidişimizde epey kıyafet aldık. 2 sene alışveriş yapmam artık" demişti.

Siz bu durumu nasıl eleştirirdiniz?

Haber/Resimler;


http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon